20 évünk PARTNEREINK szemüvegén keresztül nézve

Megkérdeztük Partnereinket, mondják el, hogyan látnak minket, mi jut eszükbe rólunk, mik a közös értékeink.

KORSÓS BENCE

„A Nők Lapja csoport kapcsolattartójaként ismertem meg a Mizse termékeit és csapatát. A kölcsönös nyitottság és egymás termékeibe vetett bizalom alapozta meg együttműködésünket. Büszke vagyok arra, hogy olyan márkák kommunikációs támogatásában vehetek részt, mint a Mizse és Primavera. Köszönöm a több éves töretlen bizalmat!

Boldog 20. születésnapot, és további sok sikert kívánok!”

 
ALEXANDER EKIMOV

A GlobalData Plc, londoni székhelyű piackutató és tanácsadó cég, akikkel évek óta azon munkálkodunk, hogy minél pontosabb képet szerezzünk a mindenkori hazai ásványvíz piacról, valamint felvázoljuk annak várható alakulását. Alexanderrel az évek során rengetek adatot  dolgoztunk fel, számos változást éltünk meg.

„Piaci elemzéseink során világszerte nagy hangsúlyt fektetünk az adott ország szakembereinek véleményére, akik tisztában vannak piacaik sajátosságaival. A Mizse gyártója, a Magyarvíz csapata nélkülözhetetlen támogatást nyújt azzal, hogy megosztja szakértelmét és egyedülálló meglátásait a magyarországi üdítő és ásványvíz piaci folyamatokkal kapcsolatosan. Különösen hasznos volt a csomagolási innovációról és a várható újrahasznosítási jogszabályi változásokról szóló megbeszélésünk.”

 
ZELCSÉNYI MIKLÓS

"Az elmúlt évtizedben, nagyon sok dolog megváltozott a körülöttünk. Mint mindenhol kollégák cserélődtek, sokat változott a piac és a szereplők is a frissítőasztal mindkét oldalán. Talán ezért is olyan fontos és értékes, az, hogy egy olyan biztos megbízható partnert tudhatunk magunk mellett, mint a Magyarvíz Kft!

Közel tíz éve kerültünk kapcsolatba és az első év után már nem csak egy, hanem kivétel nélkül az összes versenyünk vizes partnere lett a cég.

Fontos számunkra, hogy a környezetvédelem és a közös munka során világossá vált, hogy ezen a téren is egy irányba megyünk. Jó volt látni, hogy Nektek is szívügyetek a téma, és sokat tettetek annak érdekébe, hogy vásárlók megértsék, a Pet palackok ha vissza gyűjtjük, nem szemét hanem alapanyag!

Emlékszem egy közös forgatásra amikor a gyár területén kisfilmet késztítettünk és ott hangzott el tán először tőletek a mondat mely azóta is megállja a helyét: A frissítés egy pohár vizzel kezdődik!"

 VALENTÍNYI KATALIN

  

"A Magyarvíz Kft. évek óta hűséges partnerünk a különleges, repülőtéri futóversenyünkön, a Runway Runon. Ilyenkor többszáz futó áll rajthoz a lezárt futópályán, hogy a nevezésekből befolyt összeggel a fogyatékkal élők sportolását és leukémiás betegek gyógyulását támogassák.

 A Magyarvíznek köszönhetően a célba érkező futók azonnal fel tudnak frissülni a különböző hosszúságú távok megtétele után és kipihenten, hidratáltan várhatják az eredményhirdetést. A koronavírus-járvány előtti években a Magyarvíz munkatársai is rendszeresen rajthoz álltak a nemes cél érdekében, az elmúlt két évben azonban a vírus miatt személyes részvételükre nem került sor. Ennek ellenére továbbra is lelkes támogatói voltak a rendezvényünknek, amelyet ezúton is hálásan köszönünk!"

 
HORVÁTH ANDREA

  

"Egy márka megszületésén mindig nagyon izgalmas dolgozni, különösen, ha ennek minden pillanata hálás is. A Magyarvíz részéről egy olyan marketingcsapattal dolgozhattunk együtt, akik nyitottságuk és elhivatottságuk révén ugyanannyira jót akartak, mint az ügynökség, és ennek meg is lett az eredménye. Pályafutásom egyik legkedvesebb projektje volt, minden szempontból."

 

CRISTIAN CSABA DUBOVAN, GENERAL MANAGER

"A Partner Drinks cég megalakulása óta szoros kapcsolatban áll a Mizse márkával, romániai forgalmazó partnerként cégünket sokan a Mizse víz kapcsán azonosítanak be, ami nem csak megtisztelő, de egyértelműen a közös munkánk eredménye.

 Az elmúlt évek során rengeteg tervezett, de váratlan helyzetben is volt részünk, amelyek folytonos újratervezést igényeltek, főleg a nyári szezon időszakában, azonban minden nehezítő tényező ellenére mindig sikerült találni megoldást. Úgy hisszük, hogy ez a mi közös hajtó erőnk. Mindemellett a kollégáink is jó viszonyt ápolnak egymással, ami nagyban segíti a gördülékeny munkavégzést.

 A közös munka 2012-ben kezdődött, így az idei év számunkra is jubileum."