Ecogreen víz az élet, pláne karbonsemleges palackból - vendégségben a Millásreggeliben

A víz az élet, pláne Mizse Ecogreen karbonsemleges palackból - a mai optimista pénteken a Millásreggeliben meséltük el, hogyan jött létre az ország első karbonsemleges palackja.

A műsorból megtudták a hallgatók, hogy egy általunk készített felmérés szerint a magyarok nagy része ma már tisztában van a környezettudatosság és a fenntarthatóság jelentőségével, ám kevéssé érzik egyéni felelősségük súlyát. Ugyanis mint oly sok esetben, itt is a tömeggondolkodás érvényesül: a válaszadók majd kétharmada (66%) úgy véli, hogy az emberek nem különösebben tesznek a környezetért, ezért maguk is értelmetlennek találják, hogy energiát pazaroljak erre.

A Mizse a „család vizse”-ként azonban nemcsak a fogyasztókhoz szól, hanem a gyártói felelősséget is hangsúlyozzuk. Ezért hoztuk létre a Mizse Ecogreen 1 literes terméket, mely tudományos alapon zöld és a környezetterhelés csökkentése céljából jött létre.

A termék így kifejezi ECOLOZÓFIÁNKAT, mely három alapvelre épül: karbonsemlegesség, körforgás, kevesebb műanyag. Tegyünk EGYÜTT A TERMÉSZETÉRT!