KISOKOS- Letölthető pdf - őszi túra program ajánló

"Itt van az ősz, itt van újra" - a kirándulások ideje!


Az őszre hajlamosak vagyunk az elmúlás évszakaként tekinteni, ha kinézünk az ablakon, láthatjuk, hogy már vörös, bronz és aranysárga falevelek borítják a fákat, korábban sötétedik, reggelente pedig már kellenek a farmerkabátok és dzsekik. Ez az évszak azonban ideális a hosszú sétákra, hétvégi kirándulásokra, hiszen a déli órák vagy a napos időjárás még emlékeztetet a nyári időre, a változatos színekben pompázó természetről nem is beszélve.

Mostani kiadványunkkal a közös, minőségien eltölthető időre szeretnénk belföldi túraútvonalakat, városi programokat kínálni Magyarország összes régiójából és biztatni mindazokat, akik kevés időt töltenek szeretteikkel. Ezúton is köszönjük mindazon facebook felhasználónak, akik programajánlójukkal hozzájárultak második kiadványunk megszületéséhez.

Íme, hát a TOP10 belföldi program összeállításunk, letölthető pdf formátumban, ahol lemehetünk a föld mélyébe, felmászhatunk Magyarország legmagasabb pontjára, közben lazíthatunk számos fürdőben, megismerhetjük ezeréves történelmünket kiváló borvidékekkel megfűszerezve.

Megtekintéshez és letöltéshez kattints ide vagy a képre!

Letölthető Kisokos füzet