IDÉN IS MAGYARBRANDS DÍJAS A MIZSE


IDÉN IS MAGYARBRANDS DÍJAS A MIZSE

Hazai, a család vizse, és szeretik a magyarok. A polipos víz nem csak sokak kedvence, de idén is bizonyította kiválóságát. A magyar márkákat díjazó MagyarBrands Program minden tavasszal megrendezi Díjátadó gálarendezvényét, amelyen a hazai fogyasztói és üzleti márkák legjava veheti át a MagyarBrands Kiváló márka üvegdíjat több kategóriában is. A Mizse márka is a díjazottak között szerepelt.

Milyenek a magyarok? – Például polipos vizet isznak, és szilvásgombócot esznek. Erre a kérdésre könnyedén választ adhat az is, aki részese lehetett a kiváló hazai márkákat díjazó MagyarBrands program idei gálájának. Kedvenc magyar márkáink termékeit, szolgáltatásait sokunk ismeri, fogyasztja, használja a mindennapokban. Jelenlétüket természetesnek vesszük, és kevésbé gondolunk rá, hogy ismert márkáink sikerei mögött mennyi ember mennyi szakmai munkája áll, tervezéstől, a gyártáson át, a kivitelezés irányításáig. A MagyarBrands program egyik küldetése, hogy ráirányítsa a figyelmet a legkiemelkedőbb hazai teljesítményekre.

„Nagy öröm számunkra, hogy a Mizse márka már többedik éve nyeri el a kiváló fogyasztói márka díjat. Ez egy fontos elismerés, mert azt jelzi, hogy jó döntéseket hozunk, és jó úton haladunk." – Kozák Krisztina marketing vezető.

A MagyarBrands díjakat három alapkategóriában, kiváló fogyasztói-, kiváló üzleti és innovatív márkáknak ítélik oda. Idén Dr. Serényi János, a MagyarBrands Bizottság elnöke adta át a „Kiváló Fogyasztói márkáknak” járó díjat. A díj elismeri, hogy az adott márka ismertsége és kedveltsége a fogyasztók körében kiemelkedő.