Kötődünk hozzá, szeretjük - újra MagyarBrands díjas a Mizse

Magyar, kötődünk hozzá. Egy szóval életünk részévé vált a család vizse.

A MagyarBrands programja több, mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Értékeli többek között, hogy mennyire érezzük magyarnak, mennyire kötődik az életünkhöz, az országhoz, értékeinkhez az adott márka.

A Program kiválasztási folyamata komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.

„A pandémia – az élet oly sok területéhez hasonlóan – a vásárlói elvárásokat is alaposan módosította. Az ismertség, a kedveltség, az ár mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az olyan értékek, mint a gondoskodás, a segítség, az együttérzés és a támogatás. Ez a tendencia a hazai márkák körében is jól érzékelhető: nem csak eladni, hanem adni, segíteni is akarnak. A márkák ma már nem csak a vevőhöz, hanem az Emberhez is szólnak. Az elismerő gratuláció ezért is jár a legjobbaknak.” Serényi János, a MagyarBrands program elnöke

Az élet bizarr, néha bonyolult és furcsa. A víz egyszerű és mi tiszta vizet öntünk a pohárba. A Mizsével és a palackok címkéjén található inspiráló vicces történetekkel segítjük az életet könnyebbé tenni. Ezt a törekvésünket díjazták a MagyarBrand szakmai bizottságának tagjai. Köszönjük.